Välkommen till
Wise Group

Därför finns vi

Vi tror att framgångsrika företag byggs av passionerade människor. Det är inte en affärsidé eller en teknisk lösning i sig som ger konkurrenskraft och gör företag framgångsrika utan det är människors engagemang.

Människor som får använda hela sin potential och kraft kan förändra världen.

Wise Group hjälper företag att nå försprång genom människor. I våra dotterbolag finns specialister som ser till att företag rekryterar rätt från början, utvecklar starkt ledarskap och skapar förutsättningar för medarbetarna att växa och utvecklas.

Vi människor mår bra när vi får använda vår fulla potential. Genom att bidra till våra uppdragsgivares framgång bidrar vi till ett mer mänskligt och modigt näringsliv.

8 Verksamheter

Vi är 8 verksamheter med styrkan av en koncern med gemensam värdegrund och mål.

1000 Experter

Vi är 1000 experter med djup kunskap om hur företag skapar värde och nytta genom människor. Vi erbjuder rekrytering, konsultuthyrning samt både konsulttjänster och digitala tjänster inom HR och ledarskap.

1 Övertygelse

Vår övertygelse är att framgångsrika företag byggs av passionerade människor. Människor som får använda hela sin potential och kraft kan förändra världen.

3 Länder

Vi är en internationell koncern baserad i Norden. Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors är våra hemstäder.

2015 Noterad på NASDAQ

2015 noterade på Nasdaq, Small Cap. Vi omsatte 626 MSEK samma år.