Lediga tjänster

Wise Professionals växer och vi söker flera Rekryteringskonsulter

Vi söker nu dig – en skicklig affärsman/affärskvinna som vill bli vår nästa Rekryteringskonsult! På Wise Professionals är vi nyfikna på framtidens rekrytering. Hur kan vi skapa värde för både våra kunder och kandidater? Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss!

På Wise Professionals är vi nyfikna på framtidens rekrytering. Hur kan vi skapa värde för både våra kunder och kandidater? Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss. Vi som arbetar på Wise Professionals är passionerade, nyfikna och vi utmanar både gamla sanningar och nya tekniker som driver värdeskapande rekrytering. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka och utveckla branschen, är en av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss. Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation- vår kultur andas nyfikenhet, professionalism samt att vi är rejält modiga. Hos oss får du vara en del i att ständigt utveckla både dig själv, dina affärsrelationer och branschen i stort. Vi ser oss som en mötesplats för både kunder, kandidater och konsulter. En mötesplats som man gärna återvänder till.

Vi söker nu dig – en skicklig affärsman/affärskvinna som vill bli vår nästa Rekryteringskonsult!
Det är verkligen en möjlighet att få arbeta i ett tillväxtbolag, men det ställer också krav. I ett tillväxtbolag är det hela tiden full fart framåt. Vi stannar inte upp, vi är i ständig rörelse, vi är nyfikna, vi lyssnar och vi agerar. För att trivas på Wise Professionals så tror vi därför att du behöver vara en person som verkligen trivs med fart och förändring.

Att arbeta som Rekryteringskonsult
Som Rekryteringskonsult på Wise Professionals kommer du att tillhöra och arbeta specialiserat inom något av våra affärsområden, ex. HR, Lön, EQonomy, The Pace eller KIMM.

För att lyckas i ditt uppdrag behöver du förstå våra kunders och kandidaters behov, vara konsultativ och proaktiv. Du är en strukturerad projektledare som tar ansvar för hela rekryteringsprocessen – från införsäljning till dess att tjänsten är tillsatt. Att trivas med projektledningen, försäljning och administration är avgörande för att lyckas!

Livet som Rekryteringskonsult är helt klart intensivt, men fantastiskt roligt! Det är en mix av affärer och människor. Mycket känslor! Det kan vara svårt att söka jobb, svårt att hitta nya medarbetare och det är viktigt att hitta rätt. Det är just därför kund- och kandidatupplevelsen är viktig för oss.

Vad skulle du kunna ha för bakgrund för att trivas hos oss?
Du har en relevant akademisk examen eller motsvarande. Det är starkt meriterande om du har några års erfarenhet av att rekrytera. Vi vill gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning i någon form och det är ett stort plus om du har arbetat som konsult tidigare.

Nu måste du ju ansöka!
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Ebba Blum på ebba.blum@wise.se. Även vi kommer att ta semester vilket innebär att vi kommer att återkoppla till dig som kandidat i mitten av augusti. Vi tar inte emot ansökningar vi mejl. Varmt välkommen med din ansökan via wise.se senast 1/9.