Lediga tjänster

Senior Organizational Developer till Brilliant

Brilliant växer i snabb takt och vi vill förstärka vårt team

Välmående, utveckling och engagemang genomsyrar allt vi gör och det smittar av sig på vår vardag. Det är ett bra gäng med höga ambitioner i en varm miljö. I arbetet utmanas du att växa och har stor möjlighet att styra själv och vara väldigt självgående.

Rollen som Senior Organizational Developer

Vad som utmärker oss som organisationsutvecklare på Brilliant är att vi kommer in när analysen redan är gjord. Vi mäter innan vi börjar jobba och har god förståelse för analys och samband. Det gör att vi direkt kan bli konkreta med det utvecklings- och förändringsarbete vi gör tillsammans med våra kunder. Vårt gäng har egen ledarskapserfarenhet vilket ger förståelse och stort förtroende, vi är utforskande, engagerade och har stort fokus på kvalitet.

Så skapar vi skillnad för våra kunder

Med stöd av resultat från mätningar bidrar vi till organisationers framgång. Styrkan ligger i att vi som bolag hjälper kunden genom hela resan. Mäta – Analysera – Agera. I denna fas har vi fokus på att agera. Vi guidar kunden i mål och säkerställer att de actions och förändringar som behöver komma på plats slutförs.

Vi tror att du kommer trivas i rollen om:

Du är intresserad av hur företag, med hjälp av engagerade medarbetare och lojala kunder, skapar framgång och lönsamhet. Den tidigare ledarskapserfarenhet du bär med dig vill du nu ut och hjälpa andra bolag med. Du uppskattar flexibilitet och gillar att kunna påverka ditt eget arbete. Vi har kunder över stora delar av världen, så du behöver vara bekväm med att kommunicera på svenska och engelska.

  • Vi ser gärna att du har förståelse inom Net Promoter Score, CSAT eller andra kända mätmetoder kopplat till kundinsikt
  • God vana att facilitera workshops
  • GDQ, Group Development Questioner är ett stort plus
  • Har examen från universitetsstudier eller liknande utbildning inom relevant disciplin, till exempel PA, management, ekonomi, beteendevetenskap, kommunikation.
  • Behärska Officepaketet till fullo

Vi kan börja med att ses över en kaffe och se om vi kan vara en bra match för varandra? Vi ser fram emot att höra av dig!

Sök här!