Lediga tjänster

Affärsområdeschef till KIMM

På Wise Professionals och KIMM är vi nyfikna på framtidens rekrytering. How does it look and how can we create value for both our customers and candidates, now and in the future? Vår förhoppning är att bara du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss. Vi söker dig med erfarenhet av marknad, kommunikation och ledarskap och som motiveras lika mycket av att se team växa som att vara kundens talande partner inom attraktion och rekrytering. 

Wise Professionals består av 6 affärsområden med olika specialistkompetenser; HR, Lön, EQonomy, Pace och KIMM. Vi startade KIMM 2013 DÅ VI Såg Ett Stort Behov på Marknaden AV en nischad Aktör SOM arbetar specialiserat and passionerat Med Rekrytering and konsultuthyrning Inom  K ommunikation,  jag nformation,  M arknad OCH  M edia –  KIMM.

Vår härliga kollega Anna Jeppsson Blomberg ska nu flytta utomlands och därför söker vi nu en ny affärsområdeschef som ska ansvara för vårt affärsområde KIMM.
Vi som jobbar här har själva bakgrunder inom KIMM och har därför både den kunskap, erfarenhet och nätverk som krävs för att lyckas med rekryteringar inom dessa områden. Vi är idag 15 drivna affärskvinnor och -män och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi trivs när det går snabbt, vi älskar matchningen av kandidat och kund, och vi har mycket roligt tillsammans. We also have fifty talented consultants on the field who take on a variety of long-term assignments at our customers.

Om tjänsten
Vi söker en naturlig och engagerad ledare som har både erfarenhet av marknad / kommunikation, rekrytering och brinner för att göra affärer. Du ser det som en självklarhet att sälja 2018 consists of a mix of searching customers, maintaining relationships, networking and contributing value through valuable content to the market through both blogs, Instagram and Linkedin.

As we are a growth company, you quickly and successfully change your behavior in achieving goals, managing difficulties and solving problems. Teamet i Stockholm består idag av 8 specialister och vi tror på en nära och coachande ledarskap, hence it is important that you have an open and listening way that makes others feel comfortable while you enthusiastic and inspire others both for business and in their Leverans.

Utöver ledarskapet you expect great passion to build and maintain relationships, drive in business and to some extent also provide your own customer service. För att lyckas jag rullar tror vi att du är något av en entreprenör, och tillsammans med oss ​​vill bygga en rekryteringsbyrå i världsklass.

För att lyckas jag rullar ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap, rekrytering och affärsmannskap. Vi ser att du tidigare har haft en ledande roll inom marknad och kommunikation, har ett brett nätverk och en stark drivkraft för att göra skillnad.

Om KIMM och Wise Professionals
Vilka är vi? Vi arbetar på Wise Professionals och KIMM är passionerade, nyfikna konsulter som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker som driver positiv och värdeskapande förändring. Our brand and our market position in combination with the ability to influence and develop the industry are some of the main reasons why many seek for us. Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur ochas nyfikenhet och att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Here you will be part of constantly developing both yourself – your candidates – customers and consultants as well as the industry at large. Vi ser oss som en mötesplats för kunder, kandidater och konsulter där du vill återvända.

Är du intresserad?
För specifika frågor får du ringa mig, Sofia Ahlgren på 076-000 1861 alternativt  sofia.ahlgren@wise.se  . Även vi kommer ta semester, så urval och intervjuer kommer att ske först i mitten av augusti. Vänta dock inte för den saken skull, ansök med CV och personligt brev så snart du kan. Under tiden, besök vår Instagram: kimmsweden och wiseprofessionals

Vi ser fram emot att höra från dig!

Bästa Hälsningar
Sofia Ahlgren