Lediga tjänster

Affärsdriven Konsultchef till EQonomy

Som Konsultchef hos oss blir du en del av ett professionellt team med ambitionen att bygga Sveriges bästa rekryteringspartner inom ekonomi & finans. Vi vill ständigt göra saker bättre och du kommer att ha stor möjlighet att vara med och påverka både din egen och vår framtid på EQonomy och inom Wise Professionals.

Vår kultur präglas av nyfikenhet, mod och professionalism. När vi frågar våra kunder varför de väljer oss, berättar de att vi är personliga, mänskliga och både utmanar och hjälper dem att bli bättre. Hos oss får du vara med och bygga en Rekryteringsbyrå som utmanar en traditionell bransch – vi går vår egen väg och vi vill att du ska vara med!

Vad innefattar rollen?

Som konsultchef ser du det som en självklarhet att ha ett konsultativt förhållningssätt till kunden och att vara ett professionellt stöd till dina konsulter. Med stort engagemang förväntas du driva in affärer från start till avslut och förstå kundens behov kring kompetensförsörjning och rekrytering.

Det finns en naturlig bredd i rollen och du kommer att genomföra intervjuer och personbedömningar, referenstagningar samt att proaktivt utveckla kandidat- och kundnätverk. Samtidigt ansvarar du för kundrelationer och har personalansvar för dina konsulter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill vara med och påverka framtidens arbetsliv. En konsultchef som är skicklig och professionell, med passion för att göra värdefulla affärer..

Vi ser gärna att du har någon av följande bakgrunder:

Erfarenhet av rekrytering/konsultuthyrnng i någon form inom ekonomi & finans
Erfarenhet av att ha arbetat i linjen som ekonom/controller och vill utvecklas in i en ny roll.
Oavsett bakgrund behöver du ha erfarenhet av försäljning i någon form.

Rekryteringsbyrån Wise Professionals är ett bolag inom Wise Group – en börsnoterad kunskapskoncern med ett brett erbjudande inom HR-relaterade tjänster – från konsult till HR tech. Vi arbetar för att bidra till en stark värdeutveckling hos våra kunder och erbjuda möjligheter för våra medarbetare och konsulter att utveckla den roligaste tiden i karriären. I en förlängning är det högre syftet att skapa förutsättningar för ett modigt och mänskligt arbetsliv. Vi arbetar med starka varumärken och employer brands och har modet att säga nej till affärer som inte lever upp till våra värderingar.

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi finns även i Malmö/Öresund och Göteborg. Totalt arbetar cirka 85 personer hos oss och vi har ca 300 uthyrda konsulter. Läs gärna mer om oss och våra tjänster HÄR

Det är viktigt för oss att du ska må bra och ha kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Stadsmissionen och gymnasieskolor för att nämna en del.

Nyfiken på att veta mer?

Om du vill veta mer om hur det är att arbeta på Wise Professionals får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn och kontaktuppgifter på www.wise.se. För specifika frågor gällande rollen som affärsdriven konsultchef är du välkommen att kontakta Maria Hansson, Teamleader Konsultuthyrning maria.hansson@wise.se eller Christina Norin-Söderström, Affärsområdeschef christina.norin-soderstrom@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Varmt välkommen med dina frågor eller din ansökan!