Bolagen i koncernen

Wise Group AB är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, bemanning och HR/personalområdet. Wise erbjuder en heltäckande portfölj av tjänster för såväl operativ som strategisk HR. Genom att förstå våra kunders affärer och se hela HR-processen som ett verktyg för att nå uppsatta affärsmål gör vi våra kunder mer lönsamma. Koncernens är uppdelad i följande tre rörelsesegment: Rekrytering, Konsultuthyrning och HR-tjänster.

Wise har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Köpenhamn. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, small cap.

Wise Group verksamheter är:

Wise Professionals 2

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Ingår i segmentet rekrytering och konsultuthyrning

Wise Consulting

Wise Consulting utvecklar människor med fokus på affärsnytta. Vi hjälper dig med HR, outplacement, utveckling & förändring. När du behöver stöd inom HR, ledarutveckling, medarbetarutveckling, teamutveckling, karriärcoaching, outplacement,  avveckling och förändringsstöd. Ingår i segmentet HR-tjänster

Wise IT

Wise IT (f.d. IT-Resurs) är ett av Sveriges ledande kompetensförmedlingsföretag inom IT. Vi finns i hela landet och erbjuder tjänsterna personaluthyrning, IT rekrytering och konsultförmedling. Wise IT arbetar med flertalet av Sveriges starkaste varumärken och spännande uppdrag inom de flesta branscher. Wise IT erbjuder ett kompetent stöd i matchningsprocessen oavsett om man söker en IT-specialist, IT-chef eller kvalificerad supporttekniker. Wise IT är ISO-certifierat enligt ISO 9001:2008. Ingår i segmentet rekrytering och konsultuthyrning.

K2 Search

K2 Search fokuserar på att identifiera och rekrytera affärsorienterade nyckelpersoner till företag och organisationer i Sverige, Finland och Danmark. Fokus ligger på search och headhunting av chefer, kvalificerade säljare och affärsorienterade specialister. Ingår i segmentet rekrytering.

Edge HR

Edge HR  hjälper företag och organisationer att arbeta effektivt och professionellt med HR-frågor. Detta gör vi genom att erbjuda webbaserade tjänster, HR-system samt seminarier och utbildningar inom HR och arbetsrätt. Edge HR:s produktområden är HR-tjänster, arbetsrättsliga experttjänster, rådgivning inom HR, HR-system för rekrytering, kompetensutveckling, lönekartläggning och chefsportal samt seminarier och utbildningar inom HR och arbetsrätt. Ingår i segmentet HR-tjänster

SalesOnly clean w150

SalesOnly är specialiserade på att rekrytera säljare och säljledning. De som arbetar på SalesOnly är alla framgångsrika säljare själva och vet vad som krävs för att skilja agnarna från vetet. Det finns många stjärnor där ute. SalesOnly är bra på att hitta de som lyser starkast! Ingår i segmentet rekrytering.

Kimm

KIMM är ett affärsområde inom Wise Professionals, en del av Wise Group. Kimm startades 2013 och är rekryteringsspecialist inom kommunikation, information, marknad och media. KIMM - står för kommunikation, information, marknad & media. Ingår i segmentet rekrytering och konsultuthyrning.

Forte

Forte Executives erbjuder rekrytering och interim management till ledningspositioner inom svenskt näringsliv. Forte Executives erbjuder också second opinion, human due dilligence och styrelseutvärdering. Ingår i segmentet rekrytering.

NetSurvey Whitespace 240

Netsurveys medarbetarundersökning fokuserar på företagets lönsamhet och strategiska agenda. Undersökningen kan skräddarsys till ditt företags viktigaste utmaningar och satsningar just nu. Netsurvey hjälper dig att ta reda på medarbetarnas attityder och säkerställer ett framgångsrikt förbättringsarbete. Ingår i segmentet HR-tjänster.

 

Eqonomy w150 png

 

EQonomy är specialister inom rekrytering och konsultuthyrning av affärsnära ekonomer. Ingår i segmentet rekrytering och konsultuthyrning.

Power Inside

Power Inside: De tio framgångsfaktorerna för lönsam tillväxt! Ingår i segmentet HR-tjänster.

Capacitet Transparent W80

Capacitet arbetar med att utveckla ledare och chefer så att de kan använda sin fulla kapacitet i sina viktiga uppdrag. Ingår i segmentet HR-tjänster.