Lediga tjänster

Head of People & Culture till Wise IT

 

I denna roll söker vi dig med HR-bakgrund och som verkligen brinner för affärer och företagsbyggande. Rollen syftar till att koppla samman människor, varumärke och affärer. Naturligtvis ingår även HR-chefsuppgifter men vi tror stenhårt på att en attraktiv och välmående företagskultur skapar mer engagemang och framgångsrika affärer. Genom att koppla samman människor, varumärke och affärer blir vårt “why” tydligare än någonsin och ditt bidrag kommer därmed vara att skapa attraktionskraft i världsklass.

 

DIN VARDAG

Eftersom delar av denna roll inte finns hos oss idag (HR-chefsdelarna finns) är detta rollen för dig som älskar att påverka och bygga och inte räds för vare sig stort eller smått.

Vi tror att som Head of People & Culture på Wise IT är du både HR-chef och affärsutvecklare. Samtidigt. Du kommer arbeta nära såväl vår konsult- som rekryteringsverksamhet och vara ett bollplank i affärsdrivna HR-frågor samtidigt som du leder vårt arbete med att utveckla vårt “why”, tar fram traineeupplägg eller formar vår Employer brandingstrategi. Arbetet kommer således vara både operativt och strategiskt – ofta samtidigt vilket ställer krav på dig att du klarar att sortera och prioritera din agenda.

I det dagliga kommer du fungera som ledarstöd i olika HR-relaterade frågor samt arbeta nära andra funktioner som till exempel marknad.

Wise IT är och vill vara värderingsstyrda. I detta arbete kommer din roll vara extremt viktig och vi tror att du kommer att vara en utav de mer framträdande personerna i att leda vårt arbete med att utveckla vår kultur och våra värderingar och därigenom skapa mer engagemang och framgångsrika strategigenomföranden.
Head of People & Culture på Wise IT kommer att ingå i Wise IT:s ledningsgrupp och rapportera till VD.

VEM ÄR DU?

För att passa in i denna roll tror vi att du har minst 5-8 års erfarenhet av brett HR-arbete, helst som chef eller i annan ledande roll. Vidare tror vi att du har förståelse för IT-konsult-/rekryteringsbranschen samt besitter ett starkt affärstänk.

Som person är du självgående, modig, prestigelös och älskar att jobba med människor. Det går snabbt hos Wise IT och vi är ambitiösa, engagerade, och affärsdrivna vilket även bör vara egenskaper som du besitter för att du ska känna arbetsglädje.

PASSAR VI DIG?

Vi är experter inom IT och rekrytering – utifrån detta hjälper vi våra uppdragsgivare att skapa bästa möjliga konkurrenskraft i mötet med verksamhetens och omvärldens krav. Vi agerar konsultativt och utmanar traditionella processer för att nå dit!

Hos oss får du möjlighet att arbeta på ett välrenommerat och expanderande företag med ledande position på marknaden. Vi värnar om våra medarbetare samtidigt som vi har roligt tillsammans och firar framgångar. Vår kultur kännetecknas av korta beslutsvägar, snabbrörlighet samt innovation och flexibilitet – här har du stor möjlighet att styra din egen kalender.

Du hittar oss supercentralt i Stockholm, närmare bestämt på 14:e våningen i andra Hötorgsskrapan! Vi delar kontorslokaler med våra systerbolag — bland andra K2 Search, Wise Consulting, EdgeHR, SalesOnly och Wise Professionals.

Välkommen med din ansökan till mathias.linarfve@wiseit.se. Urval sker löpande så sök nu! Vill du veta mer, kontakta Mathias Linarfve, VD på 070-377 44 44 för mer information. Det går även bra att ansöka genom att fylla i formuläret nedan. 

Ansök nu